Termékek

BULL vízkőoldó szer

0 Ft

XERAX – erőteljes vízkőoldó szer:
Sűrű folyású, foszforbázisú, erőteljes oldószer. Rövid időn belül eltávolít makacs mészkő lerakódásokat, víz- és húgykőt, valamint rozsdát és más extrém szennyeződéseket. Bármilyen vizes helységben alkalmazható.

Kiválasztás törlése

Termékleírás

A BULL rendkívül erőteljes tisztítószer. A benne levő tenzidek hatására a makacs mészlerakódásokat és más extrém szennyeződéseket is  gyorsan eltávolítja.  Sósavat nem tartalmaz, ezért  nem okoz korróziót. Dezodoráló és fertőtlenítő hatással rendelkezik. Az alkalmazást követően a toalett tiszta és higiénikus.  A felületen gyorsan terjed, kedvező viszkozitása miatt a függőleges felületeken hosszabb ideig tapad ,  így hatását jobban kifejti.

BULL könnyedén eltávolítja a következőket: mész, vízkő, rozsda és cement lerakódásokat, mészszappan, bőrzsír, zsír­, olaj­ és szappanmaradványokat.

Összetevők:  foszforsav, szerves savkombinációk, mosóaktív  hatóanyagok, inhibítorok,

segédanyagok,  illatkomponensek.

Jellemzői:   piros színű, kellemes parfümillatú, viszkózus folyadék.

pH érték  koncentrátumban: 1,5

Irritálja a szemet !

 

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET:

Minden létesítményszociális  területein pl. : iskolák, óvodák, szociális otthonok,  kórházak, hivatalok, hotelek, uszodák stb.

Intenzív tisztító a szaniter területek minden saválló anyagára. Használható WC és pissoir berendezésekhez, mosdókhoz, üveg és porcelán felületekhez.

Figyelem!Nem alkalmazható zománcozott felületekre és mészkőre (mint márvány),                     nem saválló fal­ és padlófelületekre.

 

FELH ASZNÁLÁSI MÓD:

WC­k és pissoir­ok tisztításához hígítás nélkül alkalmazzuk. Felhordást követően hatni hagyjuk, esetleg kefével vagy puha tisztítókoronggal  ill. dörzsivel átdolgozzuk, végül leöblítjük.

Egyéb felhasználásnál kb. 20­40 ml­t adagoljunk 10 liter hideg vízhez.

A nedvszívó burkolatokat és fugás felületeket előzőleg jól benedvesítjük, az oldatot hatni hagyjuk,  majd vízzel leöblítjük.

Figyelem!

Nem alkalmazható forró vízzel ill. forró anyagokhoz , valamint klórtartalmú tisztítószerekkel !

A savállóságot nem szembetűnő helyen próbáljuk ki !

Biztonsági tanács: A vegyszerekre vonatkozó előírásokat be kell tartani !

Gyermekek elől el kell zárni !

Ha szembe kerül, vízzel alaposan ki kell öblíteni, és orvoshoz kell fordulni !

Munka közben ne együnk és ne igyunk !

További információk

Kiszerelés

2 x 1 liter, 6 x 1liter, 10 liter