Termékek

ALCOSAN mosó- és ápolószer

0 Ft

ALCOSAN – mosó és ápolószer:
gazdaságosan felhasználható, alkoholbázisú felmosó szer, fertőtlenítő hatással. Kímélően tisztít, nem hagy hátra szürke fátylat, csíkmentesen szárad, megőrzi a burkolat eredeti fényét. Minden keménybevonatú, polírozott, kényes felületre, természetes és műkő burkolatokra vizes felmosására alkalmazható.

Kiválasztás törlése

Termékleírás

A hollu- ALCOSANgazdaságosan felhasználható, alkoholbázisú  felmosószer. Kíméletesen tisztít, nem hagy hátra szürke fátylat, csíkmentesen szárad, és a burkolatok eredeti fényét megőrzi. Zsír- és szennytaszító tulajdonsága a napi tisztántartást rendkívül megkönnyíti. A hollu-ALCOSAN könnyedén távolítja el az  olaj-, zsír- és egyéb szennyeződéseket. Parfümolajat tartalmaz, kellemes, higiénikus illatot biztosít. Baktériumölő hatással rendelkezik.

Biológiailag könnyen elbomlik,  szennyvízzel összeférhető, környezetbarát.

Összetevők: mosóaktív anyagok, alkohol, segédanyagok.

Jellemzői:  sárgás színű, friss parfümillatú, alacsony viszkozitású folyadék.

pH érték koncentrátumban: 6,5

 

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET:

Minden épülettípusban, mint pl.:  egészségügyi, oktatási, ipari létesítményekben, közintézményekben, vendéglátó -,  szálloda – és élelmiszeriparban stb.

Minden  keménybevonat  pl.:polírozott felületek, természetes – és műkő burkolatok (pl.:márvány, gránit)mázas burkolatok ( pl.: csempe, mázas kerámia ) vizes felmosására.

 

Figyelem!Nem alkalmazható lakkozatlan fára  vagy parkettára.

 

FELHASZNÁLÁSI  MÓD:

Napi takarítás esetén, a szennyeződés mértékétől függően,  1-2 spriccelést  ( 20-50 ml ) adagoljunk az önzárós zárókupakkal ellátott flakonból  8-10 liter vízhez. Az erősebb szennyeződések eltávolításánál növeljük  az oldat  koncentrációját. Az oldatot felvisszük a felületre, a feloldott szennyeződést  felszedjük és hagyjuk felszáradni. A szokásos módon mossunk fel a tisztítóoldattal, majd hagyjuk felszáradni.

Az egy literes flakonokhoz  külön megvásárolható egy rendkívül  praktikus adagoló, amellyel az adagolás

pontossá és egyszerűvé válik.

A hollu-ALCOSAN nem tartalmaz ápoló alkotóelemeket.

 

 

Biztonsági előírás:  A vegyszerekre vonatkozó előírásokat be kell tartani !

Gyermekek elől el kell zárni!

További információk

Kiszerelés

6 x 1liter, 10 liter, 200 liter