Termékek

PITSTONE speciális alaptisztító szer

0 Ft

PITSTONE – speciális alaptisztító szer:
Magas koncentrátumú, alkáli zsíroldó szer, erős olaj-, zsír- és szennyeződésoldó képességgel. Ápoló és alaptisztításra alkalmazható finomkő és klinker burkolatokra.

Kiválasztás törlése

Termékleírás

A hollu ­ PITSTONEmagas koncentrátumú, enyhén lúgos napi, köztes és alaptisztítószer, amely kiemelkedő olaj-, zsír- és szennyoldó képességgel rendelkezik. A készítmény különösen kiváló a mázas és mázatlan, sajtolt vagy préselt,  égetett  kerámia burkolatok, ( mint gres, klinker, stb.) tisztítására.

Ezt a speciális terméket, elsősorban a más anyagokkal nehezen tisztítható mikropórusos felületű burkolatok, tisztítására fejlesztették ki. Az egyre szélesebb körben alkalmazott,  strapabíró, nagy szilárdságú és hosszú élettartamú, finomkő őrleményből készült gres lapburkolatok, (pl.: vörös gres,  porcelán gres,  gránit gres, csúszásmentes gres) termékünkkel optimálisan tisztántarthatók.

Kedvező jellemzői pl.: az erős szennyezettség esetén  kifejtett spontán oldóhatás, habzásszegény,  nem korrodáló, vízzel minden arányban vegyíthető, a víz keménysége nem befolyásolja a hatását, kézi és gépi használatra is alkalmas,  valamint  egyaránt kiváló a napi, a köztes és az alaptisztításhoz.

A hollu ­ PITSTONE  az alkalmazás során azonnal behatol a mikropólusokba, gyorsan és alaposan feloldja a szennyeződést a  felületekről. Ezt követően a szennyeződés még hosszú ideig lebeg, hogy könnyen eltávolítható ill. felszívható legyen. A termék nem tartalmaz éghető oldószert, mint petróleumot, benzint, vagy klórhidrogént.

A termék  megfelel a környezetvédelmi törvénynek. Az  alkalmazott alapanyagok biológiailag lebomlanak.

Összetevők: mosóaktív hatóanyagok, lúgok, oldószer,oldatközvetítő,  segédanyagok.

Jellemzői:  sárgás színű, semleges illatú ill.enyhén oldószer illatú, alacsony viszkozitású folyadék.

pH.: kb. 11

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET:

Mindenféle objektumok tisztítására, mint áruházak,  bevásárlóközpontok, pályaudvarok, iskolák, üzletek,  középületek, irodaházak,  üzemek,  iparicsarnokok, garázsok, szerelőcsarnokok,  stb.

Minden víz – és lúgálló padlófelület alap­ köztes és mindennapi tisztításhoz, mint  mázas és nem mázas kerámiák,  különösen; porcelán gres, granitogres, csúszásmentes gres, klinker, stb.,  valamint használható még  ipari padlók, beton, Esztrich, epoxigyanta stb. felületekre.

Figyelem !  Nem használható nem vízálló és lúgérzékeny burkolatokra, mint linóleum, gumi, mészkőtartalmú /márvány/ és felületkezelt padlóburkolatokra.

FELHASZNÁLÁSI MÓD:

Kézi és gépi felhasználásra egyaránt alkalmas. Legfeljebb kézmeleg vizet használjunk !    Adagolása:

Napi tisztítás ill. általános  szennyezettség esetén:              50-100 ml / 10 l víz               ( 0,5 – 1 % – ig)

Köztes tisztítás ill. erős szennyeződés esetén :        250 – 500 ml / 10 l víz                        ( 2,5 – 5 % – ig )

Alaptisztítás ill. extrém szennyezettség esetén:      1000 – 2000 ml / 10 l víz        ( 10 – 20 % – ig

5 – 10 percig hagyjuk hatni, esetleg  súroljuk, majd a feloldott szennyeződést felszedjük vagy leöblítjük.

Köztes vagy alaptisztításnál legjobb tárcsás súrológépet és vízfelszívót, vagy súroló – szívót  használni.

Felmosóautómatáknál vagy magasnyomású gépeknél:  500 – 2000 ml / 10 l víz ( 5 % – 20 % )

 

Megjegyzés: A tisztítás történhet mechanikai és kémiai úton. Leghatékonyabban a két módozat kombinációjával dolgozhatunk.  Erre optimális lehetőséget nyújt a hollu ­ PITSTONE és a mikroszálból készült  eszközök  (felmosó huzatok, kesztyűk) együttes használata. A két tisztítási elv együttes működtetésével eredményesebb tisztítóhatást érhetünk el, és ugyanakkor a mechanikus hatás miatt, a tisztítószer felhasználás lényegesen csökkenthető.

Biztonsági előírás: Gyermekek elől el kell zárni ! Koncentrátumban, bőrrel érintkezés esetén bő vízzel lemosni

Szemmel  érintkezés esetén a szemet alaposan bő vízzel kimosni és orvoshoz fordulni!

További információk

Kiszerelés

2 x 1 liter, 10 liter