Termékek

CLIP folyékony súrolószer

0 Ft

CLIP – folyékony súrolószer:
Intenzíven, karcolás nélkül eltávolít zsír- és olajszennyeződések, korom és égett ételmaradványokat. Erős szilárdsággal rendelkező felületek súrolószere.

Kiválasztás törlése

Termékleírás

A hollu­CLIPfolyékony  súrolószer. A lágy tisztítószer  alkotórészeinek köszönhetően a  sziláranyag tartalom ellenére sem karcol. Intenzíven tisztít. Az olaj és zsírszennyeződések súrolás nélkül eltávolíthatók, tehát könnyedén távolítja el az edényeken és tűzhelylapokon megtapadt ételmaradékokat és hasonló makacs szennyeződéseket, mint pl. zsír, olaj, korom, égett maradványok. Kíméli az érzékeny felületeket, és fényt ad  a matt krómrészeknek, fénytelen lakkozott felületeknek. Biológiailag lebomlik, környezetbarát.

Összetevők: mosóaktív hatóanyagok, állományképző, segédanyagok, illatanyagok.

Jellemzői:fehér színű,  friss citromillatú, viszkózus folyadék

pH érték  koncentrátumban: 11,0

 

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET:

Eredményesen használható: konyhák, húsboltok, pékáru üzletek, cukrászdák, élelmiszerüzemek, hűtőházak, büfék, hotelek, vendéglők felszerelési tárgyainak intenzív tisztításához: edények, tűzhelylapok, rostélyok, csempék, mosdók, kádak, szerelvények. Továbbá üveghez, kerámiákhoz, műanyag felületekhez, zománchoz, ötvözött acélhoz.

 

 

FELHASZNÁLÁSI MÓD:

Ahollu­CLIPsúrolószert higítatlanul közvetlenül a tisztítandó felületre vagy nedves ruhára tesszük, eldörzsöljük, végül hideg vízzel leöblítjük.

Megjegyzés:  Érzékeny felületeket ne dörzsöljünk erősen !

 

 

Biztonsági előírás:   A vegyszerekre vonatkozó előírásokat be kell tartani !

Gyermekek elől el kell zárni !

További információk

Kiszerelés

6 x 1liter, 10 liter